13.5.15

Η παραγωγή του κρασιού & τα είδη οινοποίησης του



Αύριο Τετάρτη και ώρα 19:30 ξεκινά ο 3ος Κύκλος Σεμιναρίων Οινογνωσίας " Η παραγωγή του κρασιού & τα είδη οινοποίησης του".

Μαζί θα γνωρίσουμε τις τεχνικές της λευκής & ερυθρής οινοποίησης καθώς και ειδικές τεχνικές οινοποίησης για γλυκούς και αφρώδεις οίνους.

Παράλληλα με το γνωστικό επίπεδο θα έχουμε και γευστική δοκιμή διαφόρων κρασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες κρατήσεις:

Ιωάννα Δαβλέρη (οινολόγος)
τηλ.-fax:2741023422
κιν.:6977451531
mail: ioannadavleri@yahoo.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΒΛΕΡΗ

authorΟνομάζομαι Ιωάννα Δαβλέρη. Ως Χημικός, Οινολόγος και Γευσιγνώστρια εκτιμώ το καλό κρασί και την καλή παρέα.
Περισσότερα →



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ